Салат, який ви захочете приготувати ще не один раз. Салат досить простий за продуктовим набором, його можна робити хоч щодня, він дуже смачний та корисний.
Інгредієнти:
- крабові палички, 250 г;
- яйця, 2 шт.;
- сирок плавлений, 1 шт;
- морква корейська, 100 г;
- майонез.
Приготування:
Крабові палички ріжемо кубиками або тонкою соломкою, як корейську моркву.
Сирок та відварені яйця ріжемо кубиками.
Змішуємо крабові палички, сир, моркву, заправляємо майонезом і подаємо до столу. Але щоб смак салату відкрився і став яскравішим, раджу відправити його в холодильник на 30 – 40 хвилин, щоб він охолонув.
Цікавий смак виходить, якщо плавлений сир замінити твердим, тільки не сильно соленим, щоб не порушувати баланс смаку і всі його відтінки. Можна додати невеликий свіжий огірок, але це за бажанням.