Надзвичайно смачна картопляна ковбаса здивує вас своїм смаком!

Горяча картопляна ковбаса буде найсмачнішою стравою на святковому столі.

Картопляна ковбаса – дуже смачна страва, яку можна зустріти в багатьох слов’янських кухнях.

Інгредієнти:

  •  1,5 кг картоплі
  •  250 г грудини
  •  300 г печериць
  •  2 цибулини
  •  3 м натуральної оболонки для ковбаси
  •  2-3 ст. л. рослинної олії
  •  перець і сіль за смаком

Спосіб приготування:

1. Добре вимийте оболонку для створення ковбаски.

2. Почистьте картоплю та потріть її на терці.

3. Дрібно поріжте цибулю та обсмажте її на сковорідці з олією.

4. Поріжте гриби та грудину на дрібні кубики, висипте до цибулі та залиште обсмажуватись до готовності.

5. Усі інгредієнти добре перемішайте і помістіть в оболонку для ковбаси. Наприкінці залишіть трохи місця, туго перев’яжіть ниткою. Але зробіть кілька проколів зубочисткою на кожній ковбасці.

6. Помістіть картопляні ковбаски в духовку і випікайте 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Ваша смачна страва готова!

До картопляних ковбасок може смакувати будь-який соус, обирайте той, який вам до душі. А можна обійтись і без нього, а просто підсмажити шкварки і додати сметани.

А ви коли-небудь готували картопляні ковбаски?

You cannot copy content of this page