Найпростіші інгредієнти, а смак — вражає. Котлети з картоплею виходять настільки м’якими, соковитими та смачними, що ви точно включите їх у своє сімейне меню.

Гармонійне кулінарне поєднання картоплі з фаршем можна зустріти в різних стравах. Це і супи, і другі страви, і випічка, і салати. Цього разу ми розглянемо цей гастрономічний союз в котлетах. 

Інгредієнти:

  • картопля – 3-4 шт.;
  • сухарі панірувальні;
  • вода – 200 мл;
  • сметана – 3-4 ст.л.;
  • томатна паста – 2 ст.л.;
  • сіль, перець – за смаком

Вам необхідно:

  • фарш будь-який, 500 г;
  • цибуля, 1 шт.;
  • сіль перець;
  • часник, 2 – 3 зубчики.

Приготування:

  1. Цибулю з часником подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо масу з фаршем.
  2. Солимо і перчимо, додаємо улюблені спеції.
  3. Картоплю ріжемо на 4 частини.
  4. Формуємо котлети: фарш перетворюємо в коржик, всередину кладемо шматочок картоплі і защипуємо краї.
  5. Обвалюмо котлети в сухарях, обсмажуємо на олії до золотистої скоринки.
  6. Складаємо котлети в глибоку сковорідку.
  7. Сметану змішуємо з томатною пастою та спеціями.
  8. Заливаємо котлети цим соусом і тушкуємо на повільному вогні близько 30 хвилин.

You cannot copy content of this page