Гармонійне кулінарне поєднання картоплі з фаршем можна зустріти в різних стравах. Це і супи, і другі страви, і випічка, і салати. Цього разу ми розглянемо цей гастрономічний союз в котлетах.
Інгредієнти:
- картопля – 3-4 шт.;
- сухарі панірувальні;
- вода – 200 мл;
- сметана – 3-4 ст.л.;
- томатна паста – 2 ст.л.;
- сіль, перець – за смаком
Вам необхідно:
- фарш будь-який, 500 г;
- цибуля, 1 шт.;
- сіль перець;
- часник, 2 – 3 зубчики.
Приготування:
- Цибулю з часником подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо масу з фаршем.
- Солимо і перчимо, додаємо улюблені спеції.
- Картоплю ріжемо на 4 частини.
- Формуємо котлети: фарш перетворюємо в коржик, всередину кладемо шматочок картоплі і защипуємо краї.
- Обвалюмо котлети в сухарях, обсмажуємо на олії до золотистої скоринки.
- Складаємо котлети в глибоку сковорідку.
- Сметану змішуємо з томатною пастою та спеціями.
- Заливаємо котлети цим соусом і тушкуємо на повільному вогні близько 30 хвилин.