Найпростіший рецепт! Яблучний пиріг, який тане в роті! Все змішав — і в духовку

Є щось незбагненно прекрасне в тому, як смакує яблучний пиріг. Здавалося б, тісто та яблука – усе так просто, але ж і вигадати щось краще складно. Тим паче свій особливий пиріг з яблук існує в кожній кухні світу, а фірмовий рецепт точно є в усіх, хто любить користуватися духовкою. 

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 150 г
  • Вершкове масло – 80 г
  • Молоко – 180 мл
  • Борошно – 300 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Яблука – 3 штуки

Рецепт приготування:

  1. Яйця змішати з цукром до пишної світлої маси (використовуємо міксер).
  2. Додати розтоплене вершкове масло і молоко. Перемішати.
  3. Всипаємо в масу просіяне борошно, розпушувач і перемішуємо міксером до однорідності.
  4. Яблука чистимо, ріжемо кубиками і додаємо в тісто. Перемішуємо.
  5. Форму змащуємо олією, виливаємо тісто та відправляємо в розігріту духовку до 180 ° C на 30-35 хвилин.
  6. Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою. Смачного!