Невигадливий, але дуже смачний! Раніше без нього не обходилося жодне застілля!

Такий нескладний рецепт дозволить приготувати салат не лише з нагоди заходу, а й тоді, коли душа цього бажає.

Прийнято готувати салат як святкову закуску на стіл, однак у звичайному житті теж іноді хочеться порадувати себе чимось смачним.

Інгредієнти:

  • плавлені сирки – 2 штуки;
  • яйця – 4 штуки;
  • 40 г вершкового масла;
  • часник – 3 зубчики;
  • майонез і сіль – за смаком.

Приготування:

Натираємо плавлені сирки і варені яйця на тертці. Додаємо часник, пропущений через прес.

Додаємо підтале при кімнатній температурі масло, солимо і заправляємо майонезом.

Перемішуємо і подаємо.

Смачного!

You cannot copy content of this page