Смачний салат, в ідеальному поєднанні смаків. Яєчні салати багато хто любить за їх смак, ситість, простоту приготування та поєднання з величезною кількістю продуктів.
Інгредієнти:
- яйця, 12 шт.
- огірки мариновані, 8 шт.;
- майонез та гірчиця;
- сіль, перець, зелень.
Приготування:
Яйця відварюємо, охолоджуємо, очищаємо та ріжемо кубиком.
Огірки невеликого розміру також ріжемо кубиками, віджимаємо від зайвої рідини та змішуємо з яйцями.
Додаємо в салат дрібно нарізаний кріп.
За смаком вводимо гірчицю – солодку чи гостру, майонез та перемішуємо.
За смаком додаємо сіль та перець, перемішуємо і подаємо до столу.
Салат можна накрити і відправити в холодильник, остуджуватися на 30 – 40 хвилин.
Можна подавати до будь-яких гарнірів та закусок, використовувати як начинку до тарталеток, як шар у закусочному торті. Можна зробити святкову закуску: розморозити крабові палички, розгорнути їх і викласти трохи салату, загорнути трубочки і розкласти на листі салату на великій тарілці. У начинку за бажанням додаємо трохи плавленого сиру та отримуємо розкішний, святковий варіант страви.