Такий рулет багатьом припаде до смаку. Але у нього є і істотний мінус – він дуже швидко з’їдається. Тому сміливо можете готувати відразу подвійну порцію. Дуже смачно!
Інгредієнти:
Яйця – 2 штуки
Цукор – 60 грам
Борошно – 60 грам
Розпушувач – 3 грама
Абрикоси – 300 грам
Приготування:
Абрикоси нарізаємо на часточки невеликої товщини.
У чисту миску вливаємо яйця, збиваємо міксером, всипаючи поступово цукор (збиваємо до білої пишної маси).
Всипаємо просіяне борошно, додаємо розпушувач і гарненько перемішуємо вінчиком.
Форму 20х30 сантиметрів застеляємо папером для випічки, змащуємо вершковим маслом і трохи присипаємо дно цукром. Викладаємо нарізані абрикоси, рівномірно розподіляємо по дну.
Потім вливаємо підготовлене тісто і гарненько вирівнюємо. Випікаємо близько 15 хвилин, при температурі 180 градусів.
Виймаємо випічку з форми разом з пергаментом і викладаємо на сторону тіста на чистий пергамент. З боку абрикосів знімаємо папір і загортаємо в рулет.
Посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю!
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!
Друзі, якщо ви бачите рецептики, то ставте вподобайки, для мене це важливо . Дякую всім за розуміння та підтримку .