Приготуєте раз, будете готувати завжди

Огірки по-корейськи з морквою на зиму

Інгредієнти:​​

Огірки – 4 кг

Морква – 1 кг

Цукор – 1 стакан

Оцет – 1 стакан

Рослинна олія – 1 стакан

Сіль – 100 г

Часник – 2 г

Перець червоний мелений – 1 ст.л.

Приготування:

Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській.

Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків.

З’єднати огірки та натерту морквину.

Додати сіль, цукор, часник, оцет, червоний перець, рослинну олію.

Все перемішати, залишити на 4 години настоюватися (найкраще залишити на ніч).

Для консервації огірків з морквою по-корейськи на зиму: розкласти салат по банках, закрити кришками, стерилізувати 10 хвилин, після закатати й зберігати до зими).

Смачного!