Приправа з петрушки на зиму. Незвичайне доповнення до м’ясних страв і шашлику.

В зимовий час вся зелень на полицях магазинів зовсім не ароматна. А китайський привізною часник зовсім негострий і не пахуча. Тому в літній час подумайте про зиму, і приготуйте ароматні приправи.

Інгредієнти:

0.5 кг солодкого перцю.

4-5гол.часнику.

1перчик гострий.

300гр.горіхів.

1пуч.кінзи.

1 пуч.петрушки.

Сіль1-2ст.л.

Яблучн.оцет 1.5.ст.л.

Приготування:

Перець перекрутити окремо.Лишню рідину злити.Всі інші інгредієнти також перекрутити,змішати.Перець гіркий регулювати за смаком.Розложити в баночки і в холодильник.Смачного!