Красивий і яскравий на святковий стіл. Салат виходить ніжним, м’яким, легким. Я його часто готую на свята і іноді просто так балую сім’ю смачною стравою.
Інгредієнти:
- філе куряче – 1 шт;
- гриби – 300 г;
- морква і цибуля – по 1 шт;
- яйця – 3 шт;
- часник – 2 зубчики;
- кріп;
- сіль, перець, майонез, соняшникова олія.
Приготування:
Печериці ріжемо шматочками, викладаємо на суху сковороду і обсмажуємо до випаровування рідини.
Солимо, вливаємо трохи олії, смажимо до готовності і охолодити на паперових рушниках.
Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо цибулю і моркву до напівготовності – напівм’якості. Остуджуємо і солимо за смаком.
М’ясо варимо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо шматочками.
Яйця відварюємо і ріжемо шматочками. Кріп дрібно ріжемо.
Змішуємо м’ясо, гриби, цибулю і моркву, яйця, кріп. Перемішуємо і додаємо подрібнений часник, перець, майонез.
Перемішуємо і пробуємо, якщо не вистачає солі, підсолюємо. Відразу подаємо до столу.
Можна ще додати петрушки, часник беріть за смаком.