Салат з баклажанів і грибів виходить дуже цікавим, ситним, смачним і поживним. 

Така заготовка дуже сподобається всій родині і гостям. Рецепт салату з баклажанів і грибів на зиму. Салат виходить ситним і смачним!

Інгредієнти:

Баклажани – півтора кілограма;

Болгарський солодкий перець – пів кілограма;

Ріпчасту цибулю – пів кілограма;

Свіжі печериці – один кг;

Кам’яна сіль – одна стол. ложка;

Цукор пісок – 150 г;

Харчовий оцет – 100 мл;

Олія соняшникова.

Приготування:

Проваріть в воді баклажани протягом 10 хвилин або запечіть в духовці, потім зніміть шкірку і наріжте кубиками.

Ріпчасту цибулю очистіть, поріжте на кубики і обсмажте в олії.

Болгарський перець очистити, нарізати кубиками і обсмажте в олії на максимальному вогні в іншій сковороді.

Шампіньйони промийте і поріжте на скибочки і обсмажте швидко на великому вогні.

Складіть всі підготовлені раніше продукти в ємність, посоліть, додайте цукор і оцет. Добре все перемішайте.

Проваріть салат після закипання протягом 20 хвилин.

Киплячим розкладіть по стерильним скляним банкам і закатати герметично.

Смачного!