У салаті всі продукти просто ідеально поєднуються між собою, а перчик з паприкою надають йому особливу пікантність.
Інгредієнти:
- 300 грам печериць
- 300 грам курячого філе
- 100 грам цибулі
- 150 г моркви
- 100 грам маринованих огірків
- 100 грам консервованої кукурудзи
- 3 курячих яйця
- майонез
- пів чайної ложки червоного перцю
- сіль, перець за смаком
- 1 чайна ложка паприки
- соняшникова олія
Приготування:
Гриби нарізаємо пластинками і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо до повного випаровування рідини, потім вливаємо олію, додаємо сіль, паприку, червоний і чорний перець, перемішуємо.
Цибулю чистимо і нарізаємо чверть кільцями. Додаємо її до грибів і перемішуємо. Обсмажуємо все разом 5 хвилин.
Очищену моркву нарізаємо брусочками. Додаємо до обсмаженим грибам з цибулею, перемішуємо і обсмажуємо все разом до м’якості.
Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками, перекладаємо в салатник.
Заздалегідь відварене куряче філе нарізаємо кубиком. Відправляємо в салатник до яйця.
Перекладаємо гриби з овочами на паперовий рушник і залишаємо охолоджуватися.
Огірки нарізаємо тонкою соломкою, перекладаємо в салатник. Туди ж кладемо консервовану кукурудзу і зажарку. Все солимо і перчимо до смаку, заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо до столу.