Цей рецепт картоплі підходить для урочистих заходів, бо з нею потрібно крапельку повозитися. Але повірте, в цьому немає нічого страшного. Коли ви спробуєте її, то зрозумієте, що не дарма стояли біля плити.
Картопля, фарширована м’ясом, здивує вас своїм колоритним смаком, а також порадує шлунок. Готуйте і діліться з нами своїми враженнями!
Інгредієнти:
- Картопля 15 шт.
- М’ясо 250 г
- Цибуля 1 шт.
- Томатна паста по смаку
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Сметана 50 г
- Вершкове масло 50 г
Приготування:
1. Почистіть картоплю, видаліть з нех серединку.
2. Відваріть до напівготовності протягом 8-10 хвилин.
3. Пропустіть м’ясо з цибулею через м’ясорубку. Посоліть і поперчіть.
4. Нафаршируйте картоплю, викладіть її в глибоке деко. Бульби повинні щільно прилягати одне до одного.
5. В окремій мисці змішайте сметану з сіллю, влийте трохи води і розтоплене вершкове масло. Перемішайте і залийте рідиною картоплю. Для більш насиченого смаку можна додати томатний соус.
6. Готуйте картоплю 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Смачного!