Смачнішої картоплі Ви ще не пробували. Її можна готувати як повсякденну страву, так і для святкового столу.

Цей рецепт картоплі підходить для урочистих заходів, бо з нею потрібно крапельку повозитися. Але повірте, в цьому немає нічого страшного. Коли ви спробуєте її, то зрозумієте, що не дарма стояли біля плити.

Картопля, фарширована м’ясом, здивує вас своїм колоритним смаком, а також порадує шлунок. Готуйте і діліться з нами своїми враженнями!

Інгредієнти:

  • Картопля 15 шт.
  • М’ясо 250 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Томатна паста по смаку
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Сметана 50 г
  • Вершкове масло 50 г

Приготування:

1. Почистіть картоплю, видаліть з нех серединку.

2. Відваріть до напівготовності протягом 8-10 хвилин.

3. Пропустіть м’ясо з цибулею через м’ясорубку. Посоліть і поперчіть.

4. Нафаршируйте картоплю, викладіть її в глибоке деко. Бульби повинні щільно прилягати одне до одного.

5. В окремій мисці змішайте сметану з сіллю, влийте трохи води і розтоплене вершкове масло. Перемішайте і залийте рідиною картоплю. Для більш насиченого смаку можна додати томатний соус.

6. Готуйте картоплю 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Смачного!