Овочі за цим рецептом виходять в міру солоними і хрусткими, поєднують в собі свіжість літніх овочів і яскравий смак прянощів. Яскрава сезонна страва для вашого столу.
Інгредієнти:
1кг огірків нарізати кільцями,
1кг твердих помідорів пластинками,
1кг солодкого перцю соломкою,
1кг капусти накришити як на салат,
800гморкви на крупну тертку,
800г цибулі півкільцями,
80г солі,
100г цукру,
150г 9% оцту,
250мл рафінованої олії,
я ще на свій смак додаю мелений чорний перець.
Приготування:
Все акуратно перемішати, залишити на годину.Кілька разів перемішати. Розкласти у підготовлені баночки,сік, який виділився,розлити теж у баночки,у мене якраз вліз увесь сік,у рецепті цього немає,а я кидаю на дно баночки кілька пластинок часнику, хто не любить, не кидайте,а ми любимо його аромат)). Стерилізувати,з моменту закипання 20хв. Вихід близько 6л.
Смачного!