Спробувавши одного разу цей салат у подруги, ми назавжди закохалися в його смак

Нереально ніжний і смачний салат. Готується страва так само швидко, як і з’їдається, готувати його просто і швидко, зате виходить настільки смачно, що він зникає одним з перших зі столу.

Інгредієнти:

  • 300 г курячої грудки;
  • 150 г твердого сиру;
  • 2 мариновані огірки;
  • 150 г маринованих грибів;
  • 4 картоплі;
  • 1 морква;
  • 3 ст л майонезу;

Для прикраси:

  • 16 оливок;
  • кріп;
  • 10 маринованих грибів;
  • 1/4 частина вареної моркви.

Приготування:

Для початку відварюємо м’ясо в підсоленій воді до готовності (20 хвилин) і нарізаємо на кубики.

Картоплю варимо в мундирі 20-25 хвилин, потім очищаємо і тремо на великій тертці і змішуємо з 1 чайною ложкою майонезу і нарізаним кропом.

Сиру моркву тремо на тертці, але невеликий шматочок залишаємо для прикраси.

Огірки і грибочки нарізаємо на невеликі шматочки, аналогічні курячим кубиках.

Сир натираємо на великій тертці.

Ми всі компоненти підготували, тепер залишилося зібрати салат за допомогою роз’ємного кільця.

На дно викладаємо картоплю і щільно її втрамбовуємо. Зверху кладемо огірки.

Далі поміщаємо куряче філе і на ньому малюємо сіточку з майонезу.

Потім йде шар маринованих грибів. Поверх грибів вистеляємо морквину.

Останнім шаром буде смачний тертий сир.
Для того, щоб салат здавався більш барвистим, прикрашаємо його як на картинці.

You cannot copy content of this page