Нереально ніжний і смачний салат. Готується страва так само швидко, як і з’їдається, готувати його просто і швидко, зате виходить настільки смачно, що він зникає одним з перших зі столу.
Інгредієнти:
- 300 г курячої грудки;
- 150 г твердого сиру;
- 2 мариновані огірки;
- 150 г маринованих грибів;
- 4 картоплі;
- 1 морква;
- 3 ст л майонезу;
Для прикраси:
- 16 оливок;
- кріп;
- 10 маринованих грибів;
- 1/4 частина вареної моркви.
Приготування:
Для початку відварюємо м’ясо в підсоленій воді до готовності (20 хвилин) і нарізаємо на кубики.
Картоплю варимо в мундирі 20-25 хвилин, потім очищаємо і тремо на великій тертці і змішуємо з 1 чайною ложкою майонезу і нарізаним кропом.
Сиру моркву тремо на тертці, але невеликий шматочок залишаємо для прикраси.
Огірки і грибочки нарізаємо на невеликі шматочки, аналогічні курячим кубиках.
Сир натираємо на великій тертці.
Ми всі компоненти підготували, тепер залишилося зібрати салат за допомогою роз’ємного кільця.
На дно викладаємо картоплю і щільно її втрамбовуємо. Зверху кладемо огірки.
Далі поміщаємо куряче філе і на ньому малюємо сіточку з майонезу.
Потім йде шар маринованих грибів. Поверх грибів вистеляємо морквину.
Останнім шаром буде смачний тертий сир.
Для того, щоб салат здавався більш барвистим, прикрашаємо його як на картинці.