Ситний і дуже красивий салатик. Готується швидко, просто і з досить звичайних продуктів

Такий салат можна готувати хоч кожен день і, звичайно ж, поставити на святковий стіл.

Інгредієнтити:

  • 250 грам курячого філе
  • 200 грам маринованих опеньків
  • 5 курячих яєць
  • 200 грам сиру
  • 250 грам кукурудзи
  • 250 грам маринованих огірків
  • 1 цибулина
  • 100 грам майонезу
  • пів чайної ложки паприки
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи.

Куряче філе солимо і перчимо до смаку, змащуємо паприкою і залишаємо маринуватися на 1 годину.

У сковорідку наливаємо соняшникову олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо з двох сторін до готовності.

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо на розпечену сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо опеньки і обсмажуємо все разом 10 хвилин на середньому вогні. Перекладаємо на паперовий рушник.

Готове філе також викладаємо на рушник, охолоджуємо і нарізаємо шматочками.

Брусочками нарізаємо мариновані огірки. Сир також нарізаємо невеликими шматочками.

Яйця розрізаємо на 2 частини, потім ще на 2 і на більш дрібні шматочки.

Всі приготовані продукти кладемо в тарілку, додаємо сіль, перець, майонез і добре перемішуємо. Готовий салат подаємо до столу.

You cannot copy content of this page