Так помідори Ви ще не готували. У 100 разів краще кетчупу!

Ці смачні і корисні овочі використовуються для приготування різних страв. Рецепт, про який піде мова в статті, неймовірно простий.

Для приготування соусу я розтираю в блендері помідори, часник і сіль. Страву можна додавати в макарони, піцу або борщ, використовувати для тостів, рагу, котлет. Соус, який я закатую в банки, не зіпсував ще ні одну ємність. Він може зберігатися кілька місяців.

Інгредієнти:

півтора кілограма свіжих помідорів;

кухонна сіль в кількості 50 г;

близько 300 г часнику.

Приготування:

Помідори слід подрібнити за допомогою погружного блендера. Додати 300 грам часнику і добре розтерти інгредієнти до появи маси з однорідною текстурою. З’єднати компоненти з сіллю. Ретельно перемішати. Помістити отриману масу в банки. Закрити сухими кришками і поставити в темне прохолодне місце.

Сіль і часник є хорошими консервантами природного походження. Завдяки цим продуктам соус залишається свіжим і зберігається протягом довгого часу. Крім того, він володіє яскраво вираженим смаком і приємним ароматом.

Ця проста і швидка страва дозволить ефективно використовувати свіжий урожай помідорів.

You cannot copy content of this page