Така ситна та оригінальна страва, вам точно сподобається.

“Королівські котлети” з начинкою в картопляній шубці. Ситна та оригінальна страва

Смачні котлети з начинкою у картопляній шубці сподобаються всім. 

“Королівські котлети” з начинкою в картопляній шубці. Ситна та оригінальна вечеря

Інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль та перець, спеції.

Для начинки:

  • сир твердий, 150 г;
  • болгарський перець, 100 г;
  • зелень;
  • яйця, 2 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • картопля, 500 г;
  • борошно, 100 г;
  • олія соняшникова, 20 г.

Приготування:

Картоплю натираємо на великій тертці.

Яйця змішуємо із сіллю та збиваємо вилкою до однорідності.

Фарш змішуємо з яйцем, тертою цибулею, сіллю, перцем і спеціями на ваш смак. Добре вимішуйте масу до однорідності.

Трем сир, змішуємо з нарізаним дрібним кубиком солодким перцем, зеленню.

На столі розкладаємо плівку, викладаємо фарш, зверху сирну начинку і формуємо з нього ковбаску, обертаємо плівкою та відправляємо у морозилку на 3 години.

Ріжемо застиглий фарш порційними кружечками.

Паніруємов борошні кожен шматочок, потім в яйце і обертаємо тертою картоплею.

Обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яності на невеликому вогні.

Якщо ви ще зробите до котлеток соус із майонезу, гірчиці та зелені, додасте салат зі свіжих овочів, вечеря буде просто королівською.