“Королівські котлети” з начинкою в картопляній шубці. Ситна та оригінальна страва
Смачні котлети з начинкою у картопляній шубці сподобаються всім.
“Королівські котлети” з начинкою в картопляній шубці. Ситна та оригінальна вечеря
Інгредієнти:
- фарш, 500 г;
- цибуля, 1 шт;
- яйце, 1 шт;
- сіль та перець, спеції.
Для начинки:
- сир твердий, 150 г;
- болгарський перець, 100 г;
- зелень;
- яйця, 2 шт.;
- сіль, перець, спеції;
- картопля, 500 г;
- борошно, 100 г;
- олія соняшникова, 20 г.
Приготування:
Картоплю натираємо на великій тертці.
Яйця змішуємо із сіллю та збиваємо вилкою до однорідності.
Фарш змішуємо з яйцем, тертою цибулею, сіллю, перцем і спеціями на ваш смак. Добре вимішуйте масу до однорідності.
Трем сир, змішуємо з нарізаним дрібним кубиком солодким перцем, зеленню.
На столі розкладаємо плівку, викладаємо фарш, зверху сирну начинку і формуємо з нього ковбаску, обертаємо плівкою та відправляємо у морозилку на 3 години.
Ріжемо застиглий фарш порційними кружечками.
Паніруємов борошні кожен шматочок, потім в яйце і обертаємо тертою картоплею.
Обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яності на невеликому вогні.
Якщо ви ще зробите до котлеток соус із майонезу, гірчиці та зелені, додасте салат зі свіжих овочів, вечеря буде просто королівською.