Такого салату ви ще не їли. Улюблений салат на святковому столі

Поділимося з вами рецептом приготування дуже смачного салату, який готується дуже легко. Дивно, але салат, хоч і з пікантним смаком, найбільше вподобала жіноча половина.

Необхідні інгредієнти для приготування:

  • картопля – 4-5 шт великих;
  • куряче філе – 2 шт;
  • чорнослив;
  • волоські горіхи;
  • сметана – 3 ст.л;
  • майонез – 3 ст.л;
  • чеснок – 1 зубчик;
  • перець чорний мелений.

Процес приготування

Усього чотири основні інгредієнти, крім соусу. З нього і почнемо. Сметану та майонез змішати в рівних кількостях. Додати зубчик часнику, пропущений через прес та чорний мелений перець.

Картопля і курячі грудки відварити в підсоленій воді. Картоплю натираємо на великій тертці та викладаємо першим шаром, змащуємо соусом.

Курячі грудки розбираємо на волокна, так салат буде ніжнішим. Викладаємо наступним шаром. Знову соус.

Далі чорнослив, промиваємо та нарізаємо соломкою. Викладаємо поверх грудки та змащуємо соусом. Потім повторюємо всі шари: картопля – соус, грудка – соус, чорнослив – соус.

Волоські горіхи подрібнити і посипати ними салат. Дати салату просочитися.