Таку рибу можна буде подати навіть до святкового столу

Домашні рибні консерви – заготівля смачна, зручна, добре рятує господиню, коли потрібно щось приготувати нашвидкуруч, і дуже смачна сама по собі.

Інгредієнти:

3 кг помідор

1 кг цибулі

1 кг моркви

1 кг перцю

Приготування!

Всі інгредієнти пропустити через м’ясорубку і варити 1год.30 хв.

3 – 4 кг салаки або скумбрії (смачні обидва варіанти, смаки різні)) почистити (скумбрію на філе і порізати шматочками). Минуло 1.30 год… далі:

350 гр томатної пасти

1 ст. цукру (я даю менше)

1 ст. оцту

1 ст. олії

3 ст.ложки солі

0,5 ч.ложки перцю

Довести до кипіння і покласти рибу.

Варити 45 хв і по банках (стерилізованих).

Вихід 10-12 банок по 0,5л.

Зберігати в підвалі або холодильнику.

P.S. Стакан 250 гр

Смачного!