Домашні рибні консерви – заготівля смачна, зручна, добре рятує господиню, коли потрібно щось приготувати нашвидкуруч, і дуже смачна сама по собі.
Інгредієнти:
3 кг помідор
1 кг цибулі
1 кг моркви
1 кг перцю
Приготування!
Всі інгредієнти пропустити через м’ясорубку і варити 1год.30 хв.
3 – 4 кг салаки або скумбрії (смачні обидва варіанти, смаки різні)) почистити (скумбрію на філе і порізати шматочками). Минуло 1.30 год… далі:
350 гр томатної пасти
1 ст. цукру (я даю менше)
1 ст. оцту
1 ст. олії
3 ст.ложки солі
0,5 ч.ложки перцю
Довести до кипіння і покласти рибу.
Варити 45 хв і по банках (стерилізованих).
Вихід 10-12 банок по 0,5л.
Зберігати в підвалі або холодильнику.
P.S. Стакан 250 гр
Смачного!