Дбайливі господині заготовляють соус з перцем на зиму, і не можна сказати, що вони витрачають сили і час даремно. Адже магазинні приправи часто містять у складі малокорисні компоненти, і не завжди в ньому переважають свіжі овочі. Ще один аргумент на користь домашнього домашнього соусу – його неповторний смак.
Інгредієнти:
2 кг солодкого перцю,
1 кг томатів,
0,5 кг моркви,
2 великих головки часнику,
3 гірких перчини,
300 гр меду ,
2 столові ложки солі,
4столові ложки оцту.
Приготування:
Помідори,моркву, 0,5 кг солодкого перцю,гіркий перець,часник порізати додати мед і сіль все перемішати залишити на годину,потім довести до кипіння , коли охолоне перемолотити блендером в однорідну масу , туди порізати 1,5 кг солодкого перцю скибочками і прокип’ятити 5 хв,дати охолонути ,додати оцет і знов прокип’ятити 5 хв ,розлити по стирильних банках, закрити кришками і накрити ,щоб пропарились!