Цей рецепт яблучного печива може дійсно підкорити вас!

Це печиво виходить дуже м’яким, ніжним, просто тане в роті. Приголомшлива випічка з яблуками. Обов’язково спробуйте приготувати, інформує.

Інгредієнти:

  • Яблука — 270 г. (в неочищеному вигляді)
  • Борошно — 170 г.
  • Вершкове масло — 100 г. (кімнатної температури)
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 80 г.
  • Ванільний цукор — 10 г.
  • Розпушувач — 1 ч.л.
  • сіль — дрібка
  • Кориця — 1/3 ч.л. (за бажанням)

Приготування:

1. До м’якого вершкового масла додати цукор, ванільний цукор, щіпку солі і корицю за бажанням. Збити 1-2 хвилини.

2. Додати яйце кімнатної температури, збити до однорідності.

3. Змішати з розпушувачем, додати до решти інгредієнтів, перемішати лопаткою.

4. Очистити яблука від шкірки і серцевини, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. Перемішати з тістом.

5. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, за допомогою столової ложки або скачати кульки мокрими руками, залишаючи відстань між кульками, так як вони будуть збільшуватися при випічці.

6. Випікати 15-20 хвилин в духовці, заздалегідь прогрітій до 200 градусів.

You cannot copy content of this page