Цей рецепт пирога з яблуками тепер мій найулюбленіший, тому готую я його кожні вихідні.

Мені подобаються максимально прості пироги, які можна швидко приготувати на сніданок. Всього за кілька хвилин можна приготувати смачну, ніжну і ароматну домашню випічку до чаю або навіть подати на святковий стіл, красиво прикрасивши.

Ігредієнти:

  • Один кг яблук;
  • 300 мл молока;
  • Один стакан манки;
  • Один стакан борошна;
  • Один стакан цукру;
  • Дрібка кориці;
  • 50 г масла.

Приготування:

Для початку приготуйте начинку.

Помийте яблука, зріжте шкірку і натріть на тертці. Найпростіше це зробити, якщо терти фрукт по колу, таким чином у вас в руках залишиться тільки серцевина. Якщо у вас яблука з тонкою шкіркою, то можете її залишити. Відсуньте яблука в бік.

У миску насипте склянки всіх сухих інгредієнтів, які перераховані вище. Перемішайте їх.

Покладіть в форму пекарський папір і викладіть 1/3 отриманої сухої суміші.

Після розкладіть половину тертих яблук.

Зверху фруктів половину, що залишилася суміші.

Тепер знову черга яблук. Можете в яблука ще додати корицю.

І останній шар сухої суміші.

В результаті має вийти три шари суміші і два шари яблук.

Залити все це молоком і проколіть багато-багато разів виделкою. На верхівці пирога розкладіть шматочки масла.

Нагрійте духовку до 180 °. Помістіть пиріг приблизно на 55 хвилин.

Готовий пиріг нехай охолоне, а після подавайте.

You cannot copy content of this page