Якщo ви шyкaєтe peцeпт ідeaльниx, xpyсткиx, гoстpeнькиx oгіpoчків, тo ви, ввaжaйтe, yжe йoгo знaйшли! Для цьoгo peцeптy кpaщe oбиpaти нeвeличкі oгіpки, щoб їx лeгшe бyлo poзмістити.
Інгредієнти:
листя малини – 4 шт;
парасольку кропу – 2 шт;
часник – 3 зуб.
Ці всі інгредієнти покласти у трилітрову банку на дно.
Потім кожен огірочок загорнути в лист хрону. Тверду частину листа вирізати і щільно загорнути огірочок. Таким чином загортаємо і укладаємо банку щільно огірочки в листі.
Робимо розсіл:
на 1 літр окропу додати
2 ст. л. солі;
1 ст. л. цукру
Все добре розмішати і залити киплячим розсолом огірки. Влити в банку 1 ст.л оцту столового, закрити капроновою кришкою і прибрати в погріб.
Огірочки виходять дуже хрусткими та гострими!