Ця страва чудово смакує з різними гарнірами і є окрасою для святкового столу.

Всім привіт) Продовжуємо консервувати, і на черзі мій улюблений салат з баклажанів та шампіньонів, дуже рекомендую приготувати.

Інгредієнти:

1кг шампіньонів,

1 кг баклажанів,

1 кг помідорів,

0,5 кг перцю,

0,5 кг цибулі

0,5 кг моркви ( вага овочів в очищеному вигляді),

1 скл.оліі (250),

1 ст.л солі ,

150 гр цукру,

80 гр .оцту.

Приготування:

Усе порізати ( як на фото), (моркву кришила слайсами ножем для капусти), скласти в каструлю (крім оцту). Довести до кипіння ,варити 40хв, додати оцет, варити 5хв.

Розкласти у стерильні банки .

З порції виходить 8 банок по 0,5 л Закутати до повного охолодження.

Смачного!!!