Варення виходить густе, як желе, і дуже смачне! Варю вже третій рік. Іде на ура!

Якщо ви збираєтесь довго зберігати варення, то закрийте його залізною кришкою та покладіть у льох. Проте, якщо плануєте швидко з’їсти то можна закрити пластмасовою кришкою та поставити на зберігання до холодильника.

Інгредієнти:

3 л порізаних дольками яблук

1 л цукру

100 г цукерок “Дюшес” або “Барбарис”

1 ст. ложка оцту

Приготування:

Яблука перемішати з цукром, дати постояти ніч. Довести до кипіння, варити приблизно 1 год, помішуючи, додати 100 г цукерок “Дюшес” або “Барбарис”, проварити 10–15 хв, додати 1 ст. ложку оцту, варити ще 2 хв.

У банки розлити гарячим і закрутити.

Смачного!