Все готується просто та швидко, нічого варити не треба. Салат із сухариками з шинки, яблук та моркви.
Інгредієнти:
- батон для сухариків, сіль, спеції, олія соняшникова;
- шинка, 150 г;
- морква, 1 шт;
- яблуко кисло-солодке, 1 шт;
- сир, 50 г;
- лимонний сік, 1 ст.
- часник, 2 зубчики;
- майонез.
Приготування:
Батон ріжемо шматочками, збризкуємо олією і посипаємо сіллю, спеціями і ароматними травами.
Висушуємо на сухій сковороді або в духовці, щоб вони вийшли хрусткими та ароматними.
Шинку чи ковбасу ріжемо соломкою.
Яблуко очищаємо від шкірки та ріжемо соломкою або натираємо на тертці для корейської моркви. Збризкуємо лимонним соком.
Змішуємо шинку з яблуком та тертою морквою, сиром.
Заправляємо салат майонезом або сметаною та посипаємо сухариками. Відразу подаємо до столу.
Можна викласти салат у салатник і окремо поставити тарілку із сухариками або обсипати їх навколо салату на тарілці.