Все готується просто та швидко, салат виходить оригінальним, можна запропонувати гостям за святковим столом

Все готується просто та швидко, нічого варити не треба. Салат із сухариками з шинки, яблук та моркви. 

Інгредієнти:

  • батон для сухариків, сіль, спеції, олія соняшникова;
  • шинка, 150 г;
  • морква, 1 шт;
  • яблуко кисло-солодке, 1 шт;
  • сир, 50 г;
  • лимонний сік, 1 ст.
  • часник, 2 зубчики;
  • майонез.

Приготування:

Батон ріжемо шматочками, збризкуємо олією і посипаємо сіллю, спеціями і ароматними травами.

Висушуємо на сухій сковороді або в духовці, щоб вони вийшли хрусткими та ароматними.

Шинку чи ковбасу ріжемо соломкою.

Яблуко очищаємо від шкірки та ріжемо соломкою або натираємо на тертці для корейської моркви. Збризкуємо лимонним соком.

Змішуємо шинку з яблуком та тертою морквою, сиром.

Заправляємо салат майонезом або сметаною та посипаємо сухариками. Відразу подаємо до столу.

Можна викласти салат у салатник і окремо поставити тарілку із сухариками або обсипати їх навколо салату на тарілці.

You cannot copy content of this page