Виходить з приємною пікантною ноткою, гострий, оригінальний, відмінно підходить до самих різних м’ясних і рибних страв

Смачніше салату не пробувала. Капуста по-корейськи: смачний, швидкий і простий рецепт. Рецепт капустяного салату один з найпростіших і швидких. 

Інгредієнти:

  • капуста, 600 г;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль за смаком;
  • цукор, 1 ст.л;
  • олія соняшникова, 4 ст.л;
  • оцет 6%, 2 ст.л;
  • коріандр, 1 ч.л;
  • перець за смаком.

Приготування:

Капусту вибирайте соковиту, з «гарним» листком, який тонко і акуратно шаткується.

Моркву натираємо на тертці для корейської моркви, цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

Цибулю обсмажити на олії до легкої золотистості.

Коріандр подрібнюємо, часник дрібно січемо або натираємо на тертці.

Капусту змішуємо з морквою, заправляємо сіллю, цукром, оцтом.

На верх салату кладемо гіркою часник, перець і коріандр, поливаємо гарячою олією з цибулею, вимішуємо салат.

Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на кілька годин, а краще, на ніч. Пару разі перемішайте, щоб капуста добре промаринувалася.

Салат ви точно оціните, він виходить ароматним, соковитим, легким.

You cannot copy content of this page