З найпростіших інгредієнтів без будь-яких складнощів можна зробити справжні кулінарні шедеври.

Дуже смачними і ніжними виходять булочки з манки. Особливий метод формування робить булочки красивими, а велика кількість начинки не залишить вас байдужим.

Інгредієнти:

тепла вода – 300 мл;

манка – 400 гр;

борошно – 4 ст.л;

цукор – 3 ст.л;

дрібка солі;

соняшникова олія – 3 ст.л;

дріжджі живі – 20 гр.

Приготування:

Для начинки можна використовувати шоколад, варене згущене молоко або будь-яке варення на ваш смак. З’єднайте теплу воду, цукор, олію і дріжджі і добре перемішайте всі інгредієнти. Додайте в миску манну крупу і просіяне борошно і змішайте продукти.

Сформуйте з тіста кульку, полийте її невеликою кількістю соняшникової олії і вимішуйте ще 8 хвилин. Тісто має вийти м’яким і пружним.

Перекладіть тісто в миску, змащену олією, накрийте кришкою і залиште в теплому місці на 40 хвилин. За цей час тісто збільшиться в розмірі в кілька разів.

Розділіть тісто на 12 рівних частин і сформуйте з них кульки. Накрийте кульки харчовою плівкою і рушником і залиште ще на 15-20 хвилин.

Розкачайте кожну кульку в пласт товщиною близько 7 мм. Розріжте тісто на 3 смуги, не доходячи кілька сантиметрів до краю. На середину кожної смуги за допомогою кондитерського мішка викладіть начинку.

Защипніть краї кожної смуги і сформуйте булочку у вигляді акуратної косички.

Кожну булочку викладіть на лист пергаментного паперу і перекладіть на деко. Накрийте заготовки харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 15-20 хвилин.

Обсмажуйте булочки на середньому вогні у великій кількості олії до золотистого кольору.

Гарячі булочки обваляйте в цукрі і подавайте до столу.

Булочки виходять дуже м’якими і ніжними. І головна їхня перевага – велика кількість начинки.

You cannot copy content of this page