З цією підливою усі страви будуть вашими улюбленими. Вона настільки неймовірна, що готую її майже щодня.

Така підлива прекрасно доповнить картопляне пюре, будь-яку кашку та улюблені макарони. Якщо ви хочете, щоб ваші діти з’їдали все, то обов’язково приготуйте цю підливу. Ви теж будете від неї у захваті.

Інгредієнти: 

  • 1 морквина;
  • 3 печериці;
  • 1 цибулина;
  • 300 г філе курки;
  •  0,5 літра води;
  • чорний перець за смаком;
  • 2 ч. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка сушеного базиліка;
  • 1 ч. ложка сушеного орегано;
  • 2 ст. ложки томатної пасти;
  • 1,5 ст. ложки борошна.

Приготування:

Спочатку куряче філе помийте, поріжте на маленькі шматочки і обсмажте пару хвилин на олії, поки кусочки не побіліють.

Курку ви можете замінити будь-яким іншим м’ясом за вашим бажанням.

Потім відразу наріжте цибулю, морковку натріть і відправте до курки. Перемішайте і смажте все до напівготового стану.

Потім теж дрібненько поріжте грибочки, додайте до м’яса з овочами, перемішайте і влийте воду.

Якщо ви бажаєте, то воду можна замінити овочевим або м’ясним бульйоном. Густоту регулюйте так, як вам подобається, за допомогою води або бульйону, а також борошна. Просто додайте трохи менше або більше.

Тепер всипте всі спеції, які перераховані в рецепті. Також всипте цукор, борошно і поперчіть за своїм смаком.

Гарненько це все перемішайте, щоб борошно повністю розчинилося у підливці.

Борошно робить підливу густішою і надає їй оксамитову та особливу структуру.

А вже в кінці останньою покладіть томатну пасту, перемішайте і тушкуйте ще підливку 2 хвилини.

Тепер наша підливка повністю готова.

Прекрасно поєднується така підлива з гречкою та картопелькою картопляним пюре. Якщо вам подобаються підливи без м’яса, то просто не додавайте його і робіть все далі по рецепту.

Підлива має прекрасний аромат трав, який буде чути на весь будинок. тому не доведеться нікого кликати, адже всі домашні зберуться самі на кухні і то дуже швиденько. Мої діти із задоволенням з’їдають все до останньої крихти з цієї підливою.

Смачного!

You cannot copy content of this page